• Buck Models Partner Primedinners Event 3 november 2015

  Buck Models Partner Primedinners Event

  bron: www.buckmodels.nl

  Vol verwachting klopt ons hart en we kunnen haast niet meer wachten, want staat er wel iets héél tofs op de planning! Op maandag 16 november zal PrimeDinners namelijk de grootste Europese première van de film ‘BURNT’ in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky verzorgen. Aan Buck Models de eer om dit fantastische event van begin tot het eind, en geheel in première stijl, te hosten.

  ‘BURNT’ is de nieuwste film van Bradley Cooper, Uma Thurman, Omar Sy en Sienna Miller. In deze film vertaalt Bradley Cooper de rol van een Michelin sterrenchef die zijn droom nastreeft: Het beste restaurant van de wereld neerzetten.

  PrimeDinners    

  Dat juist PrimeDinners dit historische event zal verzorgen is daarom niet zo gek. PrimeDinners is het enige, exclusieve, kwalitatieve en wereldwijde netwerk voor en rond sterrenrestaurants. Dit op luxe gericht concept wil het eten op Michelin-niveau meer onder de aandacht brengen en brengt het meest exclusieve ‘fine-dining’ netwerk samen om de culinaire wereld tot ongekende hoogte te brengen. Tijdens dit speciale event ligt de focus tevens op het genereren van business voor de aanwezigen.

  Walking Netwerk Dinner

  Het kan natuurlijk niet anders dan dat deze avond van start gaat met een Walking Netwerk Dinner. Ook op deze avond komen bedrijven met kwaliteitsproducten-, chefs en de liefhebbers van kwaliteit samen. Tijdens het diner kan genoten worden van de culinaire delicatessen van wel 11 internationale sterrenchefs. Niemand minder dan Jacob Jan Boerma*** zal Nederland deze avond representeren. Samen zijn deze 11 chefs goed voor wel 18 Michelin sterren! Alle chefs bereiden hun Signature Dish voor alle aanwezige gasten in de open keuken van de gerenoveerde Wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Tevens zullen 16 gepassioneerde sous chefs uit Nederlandse Michelin sterren restaurants de internationale chefs ondersteunen. Alle chefs bij elkaar vertegenwoordigen meer dan 40 sterren. Jennifer Ewbank zal tijdens het walking dinner de gasten voorzien van haar bijzondere muzakaliteit.

  Na het internationele sterrengeweld en de geweldige filmpremiere zal het sterrenniveau voortgezet worden tijdens de after party op chefs request, DJ Fajah Lourens.

Back to news overview


    
  
content
content
content
content
Sign up now
For this function you need to be logged in!

Sign up now and be part of this unique platform.
Top