• Hulskamp Partner Primedinners event 25 november 2015

  Hulskamp Partner Primedinners event

  bron: www.hulskamp.nl/nieuws

  NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam was 16 november het decor voor de bijzondere filmpremière van Burnt. Aan de première ging een walking-dinner vooraf bereid door maar liefst elf internationale sterrenchefs.
  De elf sterrenchefs, waaronder Jacob-Jan Boerma van De Leest***, bereidden hun signature dish voor de gasten in de open keuken van de monumentale Wintertuin. Andere chefs die hun opwachting maakten waren onder meer Fabio Bragagnolo van Casadelmar** uit Porto-Vecchio, Matteo Ferrantino van Vila Joya** uit Portugal en Viki Geunes van ‘t Zilte** uit België, Mitsuru Konishi van Wagyu Takumi ** uit Hong Kong en Yusuke Takada van La Cime ** uit Japan.

  PRIMEDINNERS
  De grootste Europese filmpremière was een initiatief van PrimeDinners.com, een kwaliteit netwerkorganisatie op het snijvlak van business en food. De officiële filmrelease is 26 november maar Burnt was via Primedinners 16 november exclusief te zien. De film werd vertoond in de Grand Ballroom van Krasnapolsky. De film werd vertoond in de Grand Ballroom van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Na afloop van de première was er een netwerk afterparty in de Wintertuin.

  DIGITAL CIMENA
  De Grand Ballroom werd door Hulskamp omgebouwd tot een ware bioscoop, met een Digital Cinema projector op een 10 meter breed scherm werd geprojecteerd. Het geluid werd uiteraard met een 5.1 Dolby Surround systeem versterkt.

   “Alles was top! De film kwam helemaal tot z’n recht dankzij jullie. Wij zijn dus erg blij en niets meer dan lof.”
  Chanine Steffers, founder en CEO van Primedinners

  BURNT
  In zijn nieuwste film ‘Burnt’ speelt de met een Oscar-bekroonde acteur Bradley Cooper een gevallen, flamboyante en aan drugsverslaafde sterrenchef. Vanuit Amerika reist hij naar Londen om nog één keer zijn grote droom na te jagen: het beste restaurant ter wereld te creëren.

Back to news overview


    
  
content
content
content
content
Sign up now
For this function you need to be logged in!

Sign up now and be part of this unique platform.
Top