• Mega-sterrendiner bij première film ‘Burnt’ 27 oktober 2015

  Mega-sterrendiner bij première film ‘Burnt’

  bron: www.missethoreca.nl

  Hotel Krasnapolsky in Amsterdam is 16 november decor voor een bijzondere filmpremière. Aan de film Burnt met Bradley Cooper als sterrenchef, gaat een diner van  elf internationale topchefs vooraf.

  De elf chefs, waaronder Jacob-Jan Boerma van De Leest, bereiden hun signature dish voor de gasten in de open keuken van de gerenoveerde Wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

  Andere chefs die hun opwachting maken zijn onder meer Fabio Braganolo van Casadelmar uit Frankrijk, Matteo Ferrantino van Vila Joya uit Portugal en Viki Geunes van ‘t Zilte uit België.

  Het diner is een initiatief van PrimeDinners. De officiele filmrelease is pas 26 november maar Burnt is via Primedinners 16 november exclusief te zien. De film zal vertoond worden in de Grand Ballroom van Krasnapolsky. De wijnen bij het diner worden geleverd door De Bruijn Wijnkopers.

  Burnt

  In zijn nieuwste film ‘Burnt’ speelt de met een Oscar-bekroonde acteur Bradley Cooper een gevallen, flamboyante en aan drugsverslaafde sterrenchef.Vanuit Amerika reist hij naar Londen om nog één keer zijn grote droom na te jagen: het beste restaurant ter wereld te creëren

   

Back to news overview


    
  
content
content
content
content
Sign up now
For this function you need to be logged in!

Sign up now and be part of this unique platform.
Top