• Nieuwe koers voor sterrenrestaurant de Hoefslag 26 maart 2018

  Nieuwe koers voor sterrenrestaurant de Hoefslag

  De Hoefslag wordt HFSLG nieuwe koers voor sterrenrestaurant in Bosch en Duin

   

  De Hoefslag is al 111 jaar een culinair begrip in Nederland. De bekende herbergt sinds jaar en dag een kleine bistro, ook wel bekend als ‘de Ruif’, en een groot fine dining restaurant met Michelinster onder één dak. Tijd voor verandering!

  Marco Peek (eigenaar) licht toe: “We moeten vaak gasten teleurstellen die in de bistro willen eten omdat deze vol zit. Aan de andere kant wilden we juist de gasten van het fine dining restaurant een meer intiemere ambiance bieden. Dit is voor ons aanleiding geweest om intern de Hoefslag te gaan veranderen”.

  Wat verandert er nu precies? Wat voorheen de bistro was, wordt nu het sterrenrestaurant. De ruimte, door veel gasten ‘de Ruif genoemd’ wordt verbouwd en opnieuw ingericht. “We blijven daar uiteraard koken op sterrenniveau, uitsluitend voor diner, met bijbehorende service en ambiance. Met maximaal tien tafels kunnen we dan naast een culinaire beleving ook een intieme sfeer bieden aan onze gasten.”

  In het huidige fine dining restaurant, dat plaats biedt aan ruim 100 gasten, worden straks de bistrogasten bediend met lunch en diner op bistroniveau. Op de kaart staan klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten die altijd op de kaart staan zoals ossenhaas met truffel, bouillabaisse en de bekende Hoefslag klassieker risotto met truffel. “Gerechten waar mensen speciaal voor naar Bosch en Duin willen rijden” aldus Marco Peek.

  Ook de bar krijgt een prominentere functie én er komt een nieuw terras. “De Hoefslag is een plek waar mensen zich prettig voelen, zakelijk af kunnen spreken voor een kop koffie, lunch of sfeervol dineren met vrienden en familie. Eten, drinken en genieten zonder opsmuk. Vandaar ook de verandering van Hoefslag naar HFSLG; we zijn trots op de historie van het restaurant en doen waar het om draait: onze gasten blij maken”.

  Na een kleine verbouwing opent HFSLG 10 april a.s. haar ‘nieuwe’ deuren. Met een nieuw interieur, nieuw terras, vertrouwde en ook nieuwe gezichten!

Back to news overview


    
  
content
content
content
content
Sign up now
For this function you need to be logged in!

Sign up now and be part of this unique platform.
Top