• Wessel en Latoya Ruijmgaart Starten Restaurant AIM 1 juni 2018

  Wessel en Latoya Ruijmgaart Starten Restaurant AIM

  Aim zit aan de Veendijk in Loosdrecht en heeft een groot terras aan het water. Tot woensdag 30 mei draaide hier restaurant Trivio van Ali en Jetty Fitouri.

  Wessel heeft al een indrukwekkende loopbaan als creatieve en culinaire kok achter de rug. Ongeveer 10 jaar geleden leerden Wessel en Ali Fitouri elkaar kennen in Michelinster Restaurant Lakes in Hilversum. Wessel heeft zijn carrière hierna voortgezet bij Restaurant Aan de Poel**, als zelfstandig werkend kok tot rechterhand van eigenaar en Chefkok Stefan van Sprang.

  Op verzoek van en in samenwerking met Stefan van Sprang hebben zij voor Restaurant de Kersentuin in Amsterdam een nieuw concept uitgerold, waar Wessel de rol van Chefkok op zich heeft genomen. Na deze jaren vol ervaring van koken op het hoogste niveau, is het volgens eigen zeggen tijd voor een eigen restaurant, samen met zijn vrouw Latoya die hem feilloos aanvult met haar kennis en ervaring als gastvrouw en Vinoloog.

  Latoya heeft haar passie voor horeca en wijn tijdens haar opleiding IBMS opgedaan en is geregistreerd Vinoloog aan de Wijnacademie in Maarn. Na een loopbaan bij onder andere Delta Wines, een van de grootste wijnimporteurs van Nederland, is zij klaar om haar kennis van wijn, wijn/spijs en gastronomie in te zetten in haar eigen restaurant. De mooiste uitdaging is naar eigen zeggen, de gasten verrassen met smaken die op het bord en in het glas samen komen.

  De zaak aan de Veendijk 1a te Loosdrecht zal onder een andere naam verder gaan. Restaurant AIM, een keuken met internationale invloeden waarbij Wessel duidelijk kiest om te werken met ‘eerlijke’ producten.

  AIM is 7 dagen per week geopend voor lunch & diner.

Back to news overview


    
  
content
content
content
content
Sign up now
For this function you need to be logged in!

Sign up now and be part of this unique platform.
Top